ConsultenKoninginvanPentagrammen.jpgPentagrammenDrie.jpgDeKeizerin.jpg

Alles loopt lekker in mijn leven, toch ben ik niet blij. Hoe komt dat?
Wat maakt dat ik steeds ruzie heb met mijn partner/collega's/familie?
Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat te doen.
Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? En wat mijn uitdagingen?
Wat maakt dat ik de juiste partner niet kan vinden?
Alles loopt lekker in mijn leven, ik ben toe aan een stuk verdieping!

Bovenstaande is een greep uit de vragen die mensen (zichzelf) stellen
als ze voor een Tarot en/of Numerologie reading/sessie kiezen.Rechtvaardigheid.jpgZwaardenAcht.jpgKoninginvanZwaarden.jpg 
De Tarot is geen zweverige kermisattractie maar een eeuwenoud esoterisch, filosofisch en psychologisch systeem, dat antwoord kan geven op vragen waar jij op dit moment mee rondloopt. Door het bestuderen van de symboliek, de getallen en de kleuren op de afbeeldingen van de kaarten kan ik je als Tarotiste duidelijkheid geven over waar je je op dit moment bevindt op je weg, hoe je met je emoties omgaat, hoe je in relatie staat tot anderen, wat je talenten en mogelijkheden zijn, je blokkades en valkuilen, je omgeving en nog veel meer.

Ik krijg in mijn Tarot Salon echt niet alleen maar mensen die diep in de puree zitten, of gigantisch zoekende zijn in hun leven. Het overgrote deel van mijn cliënten bestaat uit gezonde, leuke en nieuwsgierige mensen die net als jij en ik, tegen alledaagse dingen aanlopen in het leven. Die inzicht willen krijgen in hun patronen en daar ook verandering in aan willen brengen. Ik leg de kaart en/of kijk naar de geboortedatum voor mensen die toe zijn aan verandering, en net dat laatste beetje inzicht (en soms een zetje) nodig hebben om een volgende stap te zetten.

TAROT              
KoninginvanBokalen.jpgBokalenTwee.jpgDeHogepriesteres.jpg

Volledige Reading:

Afhankelijk van jouw vraag (geen vraag kan ook) bepaal ik welke legging voor jou van toepassing is. De mogelijkheden zijn eindeloos, want er zijn talloze legpatronen met oneindig veel variaties!
De combinatie Tarot en Numerologie is ook mogelijk. Sterker nog, het verrijkt elkaar. En alleen Numerologie kan natuurlijk ook.
De Volledige Reading duurt 1 uur en kost € 80,- inclusief btw. 


Korte Reading:

Kracht.jpgStavenTwee.jpgKoninginvanStaven.jpgNog nooit een Tarot Reading of een Numerologie Sessie gedaan en toch een beetje nieuwsgierig geworden naar wat de kaarten of je geboortedatum jou te vertellen hebben?
Dan is de Korte Reading van 15 min misschien wel iets voor jou!
De Korte Reading levert ook al ongelofelijk veel inzichten op.
Gezellig met een paar vrienden of vriendinnen langskomen?
Ook dat kan! Kosten: € 35,- p.p. inclusief btw.

De Middenweg:

Iets er tussenin? Een half uur kan ook. Kosten zijn dan € 44,- inclusief btw.


KOPPEL SESSIE:

Samen met je Geliefde ❤️ langs komen? Het is ook mogelijk om de Koppel Sessie te boeken! Het is ontzettend leuk om in beeld te krijgen waarmee jullie elkaar versterken, en waarmee niet. En natuurlijk is welke vraag dan ook mogelijk. Sterker nog, een Reading is ook gewoon hartstikke leuk als er helemáál geen Vragen zijn! ❤️ We werken zowel met Numerologie als Tarot.
De Koppel Sessie duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 116,- inclusief btw. De korte reading is in dit geval niet mogelijk. ❤️

NUMEROLOGIE

Tijdens de Numerologie Sessie kan behalve het ontdekken van je talenten en mogelijkheden ook gekeken worden naar je uitdagingen c.q. valkuilen, en altijd leuk natuurlijk, hoe je die om kunt buigen! Ook is te zien of je in dit leven iets uit te werken hebt met je partner, kind, familielid, vriend(en), collega, wie dan ook. De kennis die je door de Numerologie sessie over jezelf verwerft, en dat geldt natuurlijk ook voor de Tarot Reading, draagt bij tot een innerlijk groeiproces. Voor de Numerologie Sessie geldt hetzelfde als voor de Tarot Reading; het duurt 1 uur en kost € 80,00 inclusief btw. Ook hier behoort de korte sessie van 15 min. weer tot de mogelijkheden. Samen met een paar vrienden of vriendinnen langs komen kan natuurlijk ook! Kosten: € 35,- p.p. inclusief btw. 

CADEAUBON

Wil je iemand anders blij maken met een sessie? Een cadeaubon bestellen kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor een mailtje met je mobiele nummer, de naam van de gelukkige en van wie deze de bon krijgt naar: info@tarot-salon-de-reiziger.nl Dan stuur ik je een Tikkie en na betaling daarvan stuur ik de bon via de mail naar je toe, zodat je 'm meteen in huis hebt. Leuk om te geven!

Teamuitje, Vrijgezellenparty, Opening, Themafeestje of zomaar een Feestje? Kan ook, Vraag naar de Mogelijkheden!


Complete Set of Tarot Cards.jpgTinyTarotCards.jpg