ConsultenKoninginvanPentagrammen.jpgPentagrammenDrie.jpgDeKeizerin.jpg

Alles loopt lekker in mijn leven, toch ben ik niet blij. Hoe komt dat?
Wat maakt dat ik steeds ruzie heb met mijn partner/collega's/familie?
Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat te doen.
Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? En wat mijn uitdagingen?
Wat maakt dat ik de juiste partner niet kan vinden?
Alles loopt lekker in mijn leven, ik ben toe aan een stuk verdieping!

Bovenstaande is een greep uit de vragen die mensen (zichzelf) stellen
als ze voor een Tarot en/of Numerologie reading/sessie kiezen.Rechtvaardigheid.jpgZwaardenAcht.jpgKoninginvanZwaarden.jpg 
De Tarot is geen zweverige kermisattractie maar een eeuwenoud esoterisch, filosofisch en psychologisch systeem, dat antwoord kan geven op vragen waar jij op dit moment mee rondloopt. Door het bestuderen van de symboliek, de getallen en de kleuren op de afbeeldingen van de kaarten kan ik je als Tarotiste duidelijkheid geven over waar je je op dit moment bevindt op je weg, hoe je met je emoties omgaat, hoe je in relatie staat tot anderen, wat je talenten en mogelijkheden zijn, je blokkades en valkuilen, je omgeving en nog veel meer.

Tegenwoordig is het helemaal niet vreemd meer om een Tarotist of Numeroloog te consulteren.
Ik krijg in mijn Tarot Salon echt niet alleen maar mensen die diep in de problemen zitten, of enorm zoekende zijn in hun leven. Het overgrote deel van mijn cliënten bestaat uit gezonde, hardwerkende en nieuwsgierige mensen die, net als jij en ik, tegen alledaagse dingen aanlopen in hun leven. Die inzicht willen krijgen in hun patronen en daar ook verandering in aan willen brengen. Ik leg de kaart en/of kijk naar de geboortedatum voor mensen die toe zijn aan verandering, en net dat laatste beetje inzicht (en soms een zetje) nodig hebben om een volgende stap te zetten.

TAROT              
KoninginvanBokalen.jpgBokalenTwee.jpgDeHogepriesteres.jpg

WAT KOST HET?

Volledige Reading:
Afhankelijk van je vraag bepaal ik welke legging voor jou van toepassing is. De mogelijkheden zijn eindeloos, want er zijn talloze legpatronen met oneindig veel variaties!
Een volledige Tarot reading duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 60,00 inclusief BTW. 

Korte Reading:
Kracht.jpgStavenTwee.jpgKoninginvanStaven.jpgNog nooit een Tarot reading gedaan en toch een beetje nieuwsgierig geworden over wat de kaarten jou te vertellen hebben? Is wat jou betreft een volledige sessie net een brug te ver? Dan is een korte reading van 15 tot 20 minuten misschien wel iets voor jou! Een korte reading kan zelfs zonder vraag ook al ongelooflijk veel inzichten opleveren over bv heden, verleden en toekomst. Of over: de huidige situatie, nu niet belangrijk, nu wel belangrijk en de volgende stap. Samen of met een paar vrienden of vriendinnen langskomen? Dat kan uiteraard! Kosten: € 25,00 p.p. inclusief BTW.

Duo Reading:
Samen langs komen? Het is ook mogelijk om voor beiden één sessie te boeken. De Koppel Sessie. Het is leuk om te kijken waarmee jullie elkaar (kunnen) versterken, en wat de aandachtspunten zijn. Een Koppel Sessie duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 60,00 inclusief BTW.

NUMEROLOGIE

Tijdens een Numerologie sessie kan behalve het ontdekken van je talenten en mogelijkheden ook gekeken worden naar je uitdagingen c.q. valkuilen, en altijd leuk natuurlijk, hoe je die om kunt buigen! Ook is te zien of je in dit leven iets uit te werken hebt met je partner, kind, familielid, vriend(en), collega, wie dan ook. De kennis die je door een Numerologie sessie over jezelf verwerft, en dat geldt natuurlijk ook voor een Tarot reading, draagt bij tot een innerlijk groeiproces. Voor een Numerologie sessie geldt hetzelfde als voor een Tarot reading; het duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 60,00 inclusief BTW. Ook hier behoort een korte sessie van 15 minuten weer tot de mogelijkheden. Samen met een paar vrienden of vriendinnen langs komen kan natuurlijk ook! Kosten: € 25,00 p.p. incl. BTW.

Afspraak maken?
Een mailtje sturen gaat het snelst: info@tarot-salon-de-reiziger.nl Je krijgt dan ook zo snel mogelijk bericht terug.

CADEAUBON

Wil je iemand anders blij maken met een reading/sessie? Een cadeaubon bestellen kan uiteraard ook. De handigste en snelste manier is de cadeaubon via Tikkie betalen. Stuur daarvoor een mailtje met je mobiele nummer naar info@tarot-salon-de-reiziger.nl Zodra de betaling bevestigd is stuur ik de bon via de mail naar je toe, zodat je 'm meteen in huis hebt.

Complete Set of Tarot Cards.jpgTinyTarotCards.jpg